طرز تهیه آب انار بستنی، معجون پاییزی ملس و محشر
به گزارش مجله عکس، انار یکی از میوه های جذاب پاییزی است که کمتر کسی پیدا می گردد که دیوانه طعم آن نباشد! معمولا در فصل پاییز، با انار فرآورده های خوشمزه ای مثل رب انار، لواشک انار و … درست می گردد. اما در این بین آب انار بستنی خوشمزه و ملس، یکی از پرطرفدارترین هاست؛ مخصوصا اگر خانگی باشد! از آنجایی که طبع انار سرد و خشک است، در کنار آب انار، معمولا بستنی قرار می گیرد تا مزاج آن را متعادل کند.
طرز تهیه آب انار بستنی به سبک بستنی فروشی ها
1. طرز تهیه آب انار با بستنی ساده
مواد لازم | |
آب انار ترش یا ملس | به ازای هر نفر 3/4 لیوان |
بستنی وانیلی | به ازای هر نفر یه اسکوپ عظیم |
پودر گلپر | به میزان لازم |
آب انار و بستنی
روش تهیه آب انار بستنی خانگی
- ابتدا آب انارها درون لیوان های سرو بریزید.
- لیوان را تا 3/4 ام پر کنید و مابقی فضای لیوان را با بستنی پر کنید.
- همانطور که می دانید یکی از مصلح های انار گلپر است؛ پس مقداری پودر گلپر نیز روی آن بپاشید و میل کنید.
روش دوم: شما میتوانید آب انار و بستنی را در غذاساز یا مخلوط کن، کاملا یکدست کنید و سپس درون لیوان های سرو بریزید.
کالری آب انار بستنی: یک لیوان آب انار بستنی حاوی 200 کیلوکالری می باشد.
2. طرز تهیه آب انار بستنی مخصوص (معجون انار ویژه)
مواد لازم | |
آب انار ملس تازه | 1 لیوان |
بستنی اناری (یا وانیلی) | 2 اسکوپ |
ژله انار | 1/4 لیوان |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
لواشک انار | به میزان لازم |
پودر گلپر | به میزان لازم |
ترشک انار | 2 قاشق غذاخوری |
دانه های قرمز انار | 4 قاشق غذاخوری |
آب انار بستنی ویژه
دستور تهیه معجون آب انار و بستنی مخصوص
- در ابتدا باید لیوانی عظیم انتخاب کنید تا برای چیدمان معجون فضای کافی داشته باشید.
- برای آغاز، 3/4 لیوان را آب انار پر کنید.
- سپس به آرامی اسکوپ های بستنی را روی آب انار قرار دهید.
- ژله های انار را مکعبی برش داده و کنار بستنی ها بریزید.
- روی ژله و بستنی مقداری ترشک انار بریزید. (طرز تهیه ترشک انار را در این مطلب بخوانید)
- در مرحله بعدی لواشک های انار را نواری برش داده و رول کنید؛ حال این رول ها را روی معجون به سلیقه خود بچینید.
- در آخر رب انار را روی لواشک ها ریخته و پودر گلپر و دانه های انار را روی سطح معجون بریزید.
عاااالی میشه!
نوش جان . . .
نکته: قرار دادن هر نوع ترشک دیگری، از جمله ترشک زردآلو، آلبالو یا آلبالو خشکه روی این معجون مجاز است و اکیدا توصیه می گردد!
3. طرز تهیه آب انار بستنی با فالوده
مواد لازم | |
رشته چینی | 100 گرم |
آب انار | 2 لیوان |
شکر | 2 لیوان |
گلاب | 1/4 لیوان |
ترشک انار، لواشک انار، دانه انار، رب انار | به میزان دلخواه برای تزیین |
آب انار | به میزان لازم |
آب انار با بستنی و فالوده
روش تهیه فالوده بستنی با انار
- شکر و آب انار را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل گردد و کمی شربت غلظت پیدا کند، پس از خنک شدن گلاب را به آب انار و شکر اضافه نمائید.
- سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 - 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی گردد.
- رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند.
- پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی اش خارج گردد.
- شیره فالوده (مخلوط آب انار و شکر و گلاب) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم گردد. سپس نودل های آبکش شده را به ان اضافه کنید و آرام مواد را مخلوط کنید تا کم کم نودل ها سرد و سفت شوند.
تا به اینجای کار فالوده آماده شد؛ حال باید کف لیوان را مقداری از این فالوده ریخته و مابقی را آب انار بریزید و روی آن را با موادی مثل ترشک و لواشک تزیین کنید.
نوش جان . . .
نکته ها : نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها به فروش میرسند، شیره فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.
برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند، در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میگردد اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.
سخن آخر
امیدواریم این نوشیدنی های ترش و ملس پاییزی را حتما در خانه تهیه کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید. شما برای خوشمزه تر شدن آب انار بستنی چه تکنیک هایی سراغ دارید؟ تجربیات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.
همچنین توصیه می کنیم در فصل سرما که سرماخوردگی ها اوج می گیرند، از خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی غافل نشوید!
منبع: مجله انگیزه