طرز تهیه کرم کارامل؛ خوشمزه، راحت و پرکالری
به گزارش مجله عکس، دسرها همواره جذاب ترین بخش وعده های غذایی هستند؛ چون می دانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجان انگیزی بخوریم، باز هم چیز جذاب تری در انتظارمان است. هرچند دسرها بسیار پرکالری هستند و ما را چاق می نمایند اما گاهی وقت ها هم احتیاج است تا خودمان را به یک دسر پرکالری مهمان کنیم. کرم کارامل هم یکی از این دسرهاست که هم می توانیم راحت درست کنیم و هم از خوردنش لذت ببریم.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 5 عدد
- شکر: 220 گرم
- شیر: نیم لیتر
- وانیل: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا 70 گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی گردد.
2. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه نموده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش نموده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.
3. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید .
4. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک گردد.
5. در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
6. تخم مرغ ها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت 350 درجه قرار دهید و اجازه دهید 1 ساعت و 30 دقیقه بماند.
7. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد گردد.
منبع: ایرنا زندگی