سر گنجشکی، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بینظیر

به گزارش مجله عکس، سر گنجشکی یا کله گنجشکی به عنوان یکی از انواع غذا با گوشت چرخ نموده یک غذای خوشمزه و مفید است که مواد اصلی آن گوشت و پیاز و سیب زمینی است.

سر گنجشکی، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بینظیر

مواد لازم:

گوشت چرخ نموده 400 گرم

سیب زمینی 2 عدد

پیاز 2 عدد

آب 3 پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:

یکی از پیاز ها را رنده ریز نموده و آب پیاز را بگیرید. حالا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ نموده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید.

مواد گوشتی را به مقدار گلوله های کوچک یا کوفته قلقلی های ریز درآورده و کوفته قلقلی ها را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شوند.

در این فاصله به سراغ درست کردن سس غذا می رویم.

پیاز دوم را به صورت نگینی خرد نموده و در کمی روغن سرخ کنید و کمی نمک، فلفل و ززردچوبه به آن بزنید.

رب را به پیاز اضافه نموده و صبر کنید تا بوی خامی آن گرفته گردد. حالا 3 پیمانه آب را به پیاز و رب اضافه کنید و بگذارید آب به جوش آید. سپس کوفته قلقلی ها را به سس در حال جوشیدن اضافه کنید.

پس از چند دقیقه موقع اضافه کردن سیب زمینی های مکعبی است.

حرارت را ملایم کنید و بگذارید مزه ها کاملا به خورد هم بروند. بعد از حدود یک ساعت غذا آماده است.

منبع: وقت صبح

منبع: فرارو
انتشار: 18 دی 1401 بروزرسانی: 18 دی 1401 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 2223

به "سر گنجشکی، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بینظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سر گنجشکی، غذای اصیل ایرانی با عطر و طعمی بینظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید