مجازات سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران

به گزارش مجله عکس، قانون گذار دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانه ای یا مخابراتی را جرم دانسته و اگر این دسترسی بدون اجازه شخص باشد جرم به حساب می آید.

مجازات سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران

در قوانین و مقررات هر کشور جرائمی پیش بینی شده که افراد با ارتکاب آن ها مجرم شناخته شده و می تواند عواقب جبران ناپذیری برای آن ها در پی داشته باشد. البته باید در نظر داشت که اطلاع و آگاهی اشخاص از جرم بودن یا نبودن عمل ارتکابی در نحوه تصمیم گیری دادگاه در تعیین میزان مجازات تاثیر بسزایی دارد. یکی از این جرائم سرک کشیدن و دسترسی بی اجازه به تلفن همراه دیگران است. در این نوشتار به بررسی مجازاتی که قانون برای جرم مذبور تعیین کرده پرداخته شده است. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.

دسترسی غیر مجاز به تلفن همراه دیگران

بر اساس ماده 1 قانون جرایم رایانه ای هر کس به طور غیرمجاز به داده ها، سامانه های رایانه ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی پیدا کند، به حبس از 91 روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

قانون گذار سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران و دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانه ای یا مخابراتی را جرم دانسته و اگر این دسترسی بدون اجازه شخص باشد جرم به حساب می آید، اما در مواردی که خود شخص، اجازه مشاهده یا ورود به سامانه را داده باشد جرمی رخ نمی دهد.

اگر سامانه مدنظر گوشی همراه یا رایانه شخصی دارای رمز عبور باشد و مرتکب با گذر از این تدابیر امنیتی وارد سیستم شود، مجرم شناخته خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با جرم سؤاستفاده از عکس های دیگران در شبکه های اجتماعی سوءاستفاده از عکس دیگران در فضای مجازی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 939

به "مجازات سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مجازات سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید