ورود سامانه بارشی به آذربایجان غربی، هوا برفی می گردد
به گزارش مجله عکس، مهدی صابری در تبادل نظر با خبرنگاران با بیان اینکه آنالیز آخرین نقشه های هواشناسی، نشان دهنده ورود سامانه بارشی از اواخر وقت روز پنجشنبه به استان است اضافه نمود: ورود این سامانه بارشی باعث بارش برف از اوایل هفته آینده در استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه از روز دوشنبه هفته آینده شاهد بارش باران، برف و وزش باد در استان خواهیم بود عنوان نمود: با توجه به بارش برف و کاهش دید، اخلال در تردد جاده های کوهستانی استان پیش بینی می گردد.
صابری ادامه داد: از اواهر وقت روز پنجشنبه با ورود سامانه بارشی به استان بارشها به شکل پراکنده شروع و در روزهای آدینه و شنبه شاهد بارش ها در کل استان خواهیم بود.
رئیس اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی افزود: در 24 ساعت گذشته چالدران با منفی 16 درجه سردترین و پلدشت با 10 درجه گرمترین شهر استان بودند.
منبع: خبرگزاری مهر