دستگیری یک حفار غیر مجاز در شهرستان دلفان
به گزارش مجله عکس، فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از دستگیری یک حفار غیر مجاز در شهرستان دلفان اطلاع داد.

به گزارش ،محمدرضا مرادیان،فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: طبق گزارش پایگاه حفاظت شهرستان دلفان در پی اخبار واصله مردمی مبنی بر حضور حفاران غیرمجاز در روستای حیدرآباد بادآور، بلافاصله موضوع در دستور کار نهاده شد.
وی اضافه کرد: با همکاری به موقع نیروی انتظامی با ایجاد کمین و شناسایی محل حفاری یک نفر از حفاران دستگیر و تعدادی اقلام و ادوات حفاری هم کشف و ضبط شد.
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اضافه کرد: در این رابطه یک نفر با هویت معلوم دستگیر شد و پرونده قضائی در این رابطه در دادسرای این شهرستان مفتوح رسیدگی است.
ب
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 2 مهر 1400
بروزرسانی: 2 مهر 1400
گردآورنده: animal-photo.ir
شناسه مطلب: 1837