ساده ترین روش تهیه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی
به گزارش مجله عکس، روش های مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به ساده ترین و برترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداخته ایم.
شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشه دار است. شلغم به رنگ های سفید، سبز و بنفش دیده می گردد. شلغم در سراسر دنیا رشد می نماید و دارای طبیعتی گرم و تر است. از شناخته شده ترین خواص شلغم یاری به درمان سرماخوردگی است.
روش های مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به ساده ترین و برترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداخته ایم.
روش تهیه معجون شلغم و عسل
شلغم خام سفید میزان میانه به تعداد دلخواه
نصف فنجان عسل خام برای هر شلغم
روش تهیه معجون شلغم و عسل
قسمت بالایی یا همان سر شلغم های خام را ببرید و داخل آن را با قاشق اسکوپ یا هر وسیله ای که در خانه دارید، بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک گردد. اگر شلغم خیلی بزرگ است می توانید آن را وسط نصف کنید.
نکته: حفره ایجاد شده در شلغم باید به میزان کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.
عسل را به داخل شلغم اضافه کنید و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و در ظرف را بپوشانید. ظرف را در یخچال یا دمای اتاق بگذارید. شلغم را برای مدت 24 ساعت در ظرف بگذارید. البته توجه کنید که هرچه دمای اتاق گرم تر باشید، معجون سریع تر آماده استفاده می گردد.
2 قاشق چای خوری از معجون شلغم و عسل را 3-4 بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید از این معجون بهره ببرید. البته توصیه می گردد در کنار این معجون از شلغم آب پز شده نیز بهره ببرید و حداقل سه روز تا یک هفته مصرف شلغم را ادامه دهید تا مشکل برطرف گردد.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرادید