10 گجت آشپزخانه که خریداری کنید، پشیمان می شوید

به گزارش مجله عکس، برترین روش خریداری قهوه آسیاب شده و آماده است. برخی اوقات ضروری است که از فواید پیشرفت صنایع غذایی استقبال کنید که قهوه آسیاب شده یکی از برترین های آن است. سیل می گوید، آسیاب او بدترین قهوه های جهان را تهیه می نماید. او از قهوه آسیاب کن برای آسیاب کردنِ هل و برخی از ادویه ها استفاده می نماید.

10 گجت آشپزخانه که خریداری کنید، پشیمان می شوید

آشپزخانۀ خانه ژاکوب کندی، سرآشپزی که در لندن زندگی می نماید، پر از چیز هایی است که او به ندرت از آن ها استفاده می نماید. او می گوید: اعتراف می کنم که بدترین فرد [در این زمینه]هستم. من همواره ابزارک هایی را می خرم که حتی یکبار هم از آن ها استفاده نمی کنم.

به گزارش خبرنگاران، کندی در این عادت تنها نیست. نظرسنجی ای که سال گذشته به وسیله یک وبسایت در انگلستان انجام شد، نشان داد که 41 درصد از افرادی که طاجین (نوعی ماهی تاپه گلی که بومی منطقه ها آفریقایی است) خریداری می نمایند، حتی یکبار هم از آن استفاده نمی نمایند. آبمیوه گیری، اسپیرالایزر (نوعی ابزار آشپزخانه که مواد غذایی مانند خیار و هویج را به شکل رشته ای خرد می نماید) و تابه های وافل، در زمره ابزار هایی هستند که در آشپزخانه ها خاک می خورند. این نظرسنجی نشان داد هر خانواده مبه وسیله انگلیسی ابزار های بلااستفاده آشپزخانه به ارزش 311 پوند دارد.

البته همه ابزار های آشپزخانه بلااستفاده نیستند، بلکه خاصیت برخی از آن ها ناشناخته مانده است. شما می توانید غذاهای تان را در قابلمه های معمولیِ دردار هم بپزید. اما صاحب یک رستوران یمنی در یورکِ انگلستان، می گوید: پختنِ غذا در طاجین، با آن شکل مخروطی، باعث می گردد که بخار طعم دار به داخل خورشت برگردد و طعم ها چندبرابر شوند.

اگر از طاجین استفاده نکنید، می توانید به نام وسائل تزئینی رنگی در گوشه ای از آشپزخانه بگذارید. اما برخی از ابزار های آشپزخانه هستند که در داخل کابینت ها و کشو ها خاک می خورند، زیرا ما خیلی زود متوجه می شویم که آن ها خیلی هم قرار نیست کار ما را آسان نمایند، استفاده یا شستن شان سخت است - یا خراب می شوند و/یا خسته نماینده می شوند.

ربکا سیل، کارشناس و نویسنده آشپزی، می گوید: در هنگام خرید این ابزار ها باید از خودتان بپرسید که آیا جنسش از پلاستیک است؟ عمر خواهد نمود؟ آیا به آن احتیاج دارم؟

ما با پرسش از گروهی از کارشناسان لیستی از برخی از اقلام آشپزخانه را تهیه نموده ایم که شما می توانید به راحتی از خرید آن ها صرف نظر کنید. این لیست را مرور می کنیم:

بستنی ساز

حتی اگر بستنی ساز هم خریداری کنید، سخت ترین بخش کار که تهیه کاسترد (فرنی) است را باید انجام بدهید. دستگاه بستنی ساز فقط کاسترد را هم میزند تا مجبور نباشید بلور های یخ را ساعت ها به صورت دستی هم بزنید.

شیوی راموتار، نویسنده، سرآشپز و نویسنده، یک راهکار برای تان دارد. او می گوید از دستور هایی بهره ببرید که فاقد کاسترد هستند و احتیاجی ندارند که آنقدر هم بزنید تا به یک مایع غلیظ و کره ای برسید.

یک دستور ساده آن است که 379 گرم شیر پرچرب را به 300 میلی لیتر خامه دوبل (48 درصد چربی) اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ گردد، طوریکه اگر انگشت تان را به این مایع می زنید، جای انگشت تان روی آن بماند. بعد چند قطره عصاره وانیل به آن اضافه کنید و طعم هایی که دوست دارید، مانند میوه های کمپوتی، چیپس شکلات و ... را به آن اضافه کنید. آن را به یاری قاشق بستنی در ظرف مناسب بریزید و بگذارید تا در فریزر سرد گردد.

چوب های گرد عسل خوری

سَم گرینر، سرآشپز، می گوید: این چوب ها به درد نخور هستند. او توصیه می نماید: فقط از قاشق بهره ببرید.

دستگاه پاپکورن ساز

شما احتیاج به دستگاه پاپکورن ساز ندارد. مارتین لی، سرآشپز، می گوید: ته یک ماهی تابه را با روغن گیاهی بپوشانید و آن را آنقدر حرارت بدهید که وقتی دانه را به آن اضافه می کنید، به سرعت شکوفا گردد. بعد که مطمئن شدید ماهی تابه به قدر کافی داغ شده، آن را از روی حرارت بردارید و یک لایه از دانه ها را روی سطح آن پخش کنید و دوباره آن را روی حرارت برگردانید تا دانه ها آغاز به ترکیدن و شکوفا شدن، نمایند. لی می گوید: یادتان باشد که در ظرف را حتماً بگذارید!

آسیاب قهوه

سیل می گوید: برترین روش خریداری قهوه آسیاب شده و آماده است. برخی اوقات ضروری است که از فواید پیشرفت صنایع غذایی استقبال کنید که قهوه آسیاب شده یکی از برترین های آن است. سیل می گوید، آسیاب او بدترین قهوه های جهان را تهیه می نماید. او از قهوه آسیاب کن برای آسیاب کردنِ هل و برخی از ادویه ها استفاده می نماید.

کیک پز (نان پز)

سی تافت، سرآشپز، می گوید، اگر خیلی دوست دارید خودتان نان و کیک بپزید و وقت کافی ندارید، می توانید از کیک پز هایی که مواد اولیه را با هم مخلوط می نمایند و خمیر ترش عمل می آورند، بهره ببرید. اما واقعاً احتیاجی به این دستگاه ندارید.

او می گوید: 500 گرم آرد سفید، 4 قاشق غذخوری روغن زیتون، یک قاشق چای خوری خمیر مایه و یک قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید. بعد 400 میلی لیتر آب ولرم را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مایع به دست آمده را در یک ماهی تابه چرب بریزید و بگذارید تا یکساعت بماند. روی آن را با زیتون، پیاز، روزماری (مریم گلی) یا گوجه فرهنگی آفتاب خشک تزئین کنید و به مدت 20 دقیقه با درجه 20 درجه سانتی گراد در داخل فر بگذارید. تافت می گوید: این آسان ترین راه پختن نان است.

سیر له کن

سمیه عثمانی، نویسنده آشپزی، می گوید: از سیرله کن متنفرم، چون همواره اندازه زیادی سیر داخلش گیر می نماید و هدر می رود. برترین راه خرد کردن سیر یا انداختن آن داخل مخلوط کن های کوچک است.

اسپیرالایزر ها

می خواهید کلی وقت صرف کنید تا با اسپیرالایزر انواع سبزیجات را به شکل نواری و رشته ای دربیاورید و کلی وقت صرف کنید تا اسپیرالایزر را تمیز کنید؟ همین کار را می توانید با یک پوست کن دستی انجام دهید.

قالب های چندتایی برای تهیه تخم مرغ تنگاب پز

تافت می گوید: برای تهیه تخم مرغ تنگاب پز به هیچ وسیله خاصی احتیاج ندارید. یک ماهی تابه پر از آب را بگذارید تا قدری جوش بیاید - احتیاجی به ریختن سرکه یا تشکیل گرداب نیست - و یک تخم مرغ را در نزدیک سطح آب بشکنید. این کار را آرام انجام دهید. اگر تخم مرغ را در آب در حال جوشیدن بشکنید، وا می رود. بعد از 3 دقیقه تخم مرغ را با کفگیر بردارید. سفیده تخم مرغ باید روی قاشق سفت باشد. آبش را بگیرید و نوش جان کنید.

آبمیوه گیریِ برقی

گرفتن آب میوه آن را تبدیل به ماده غذایی بی خاصیت می نماید. آبمیوه فاقد فیبر؛ بنابراین خوردن میوه از نوشیدن آب آن مفیدتر است. شما می توانید با مخلوط کن هایی که ناموتی میوه درست می نمایند، مواد سالم تری را وارد بدن تان کنید.

فکر می کنید چه ابزار دیگری باید به این لیست اضافه گردد و چرا؟

منبع: The Guardian

ترجمه: سایت خبرنگاران

منبع: فرادید
انتشار: 16 مرداد 1404 بروزرسانی: 16 مرداد 1404 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 2469

به "10 گجت آشپزخانه که خریداری کنید، پشیمان می شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 گجت آشپزخانه که خریداری کنید، پشیمان می شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید