باتری های نانویی که 15 سال دوام دارند خبرنگاران

به گزارش مجله عکس، یک استارت آپ هندی پیروز به توسعه باتری هایی با شارژ سریع شده که قابلیت استفاده تا 15 سال را دارد. این باتری ها به سرعت شارژ می شوند و می توان آن ها را در خودرو ها به کار برد.

باتری های نانویی که 15 سال دوام دارند خبرنگاران

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، شرکت لاگ ناین (Log 9)، یک استارت آپ نانویی است که ادعا می کند باتری های جدیدی طراحی کرده که برای خودرو های الکتریکی قابل استفاده بوده و دوام 15 ساله دارد. این شرکت با شرکت هایی مانند آمازون، شدوفکس و دلهیوری همکاری کرده است.

شرکت لاگ ناین، یک استارت آپ هندی است، که باتری جدید خود را برای وسایل نقلیه الکتریکی طراحی کرده است. شرکت لاگ ناین ادعا می کند که فناوری باتری شارژ سریع آن ها قادر است کمتر از 15 دقیقه به شارژ کامل برسد. این استارت آپ از تخصص جمعی خود و دانش فنی حوزه ابرخازن و گرافن در توسعه باتری استفاده کرده است. این تولید کننده ادعا می کند که باتری جدید آن ها برتر از باتری های EV موجود در هند و همچنین بازار های بین المللی است. شرکت لاگ ناین همچنین ادعا می کند که این باتری جدید بیش از 15 سال قابلیت استفاده دارد.

ادعا های دیگر نیز توسط استارت آپ بنگالورو مطرح شده است، این شرکت مدعی است که باتری که آن ها طراحی کرده اند 5 برابر توان بالاتری داشته و این موضوع به افزایش ظرفیت بار و شتاب خودرو کمک می کند. علاوه بر این، شرکت لاگ ناین ادعا می کند از نظر مقاومت در برابر آتش و برخورد با اجسام، 5 برابر امن تر از باتری های لیتیوم یون است. این شرکت نوپای هندی می گوید که باتری های جدید آن ها قادر به تامین انرژی وسایل نقلیه از تا 70 کیلومتر برای دو چرخ EVS و 60-80 کیلومتر برای سه چرخ EVS است.

انتظار می رود که کاربرد اولیه این باتری برای وسایل نقلیه الکتریکی داخل شهری باشد. این شرکت تعامل B 2 B از هند را به عنوان هدف خود قرار می دهد. گفته شده است که شرکت لاگ ناین با آمازون و چندین شرکت دیگر همکاری کرده است.

این شرکت قصد دارد باتری شارژ سریع خود را تا ماه مارس 2022 در بیش از 3000 وسیله نقلیه بکار ببرد. یکی از ویژگی های جالب توجه گرافن، افزایش سرعت شارژ باتری است. از آنجایی که افزودن گرافن به باتری ها نیازمند زیرساخت جدیدی نیست، با استفاده از فناوری های رایج و فرآیند های تولید فعلی در صنعت می توان آن را به کار برد. استفاده از این ماده می تواند ظرفیت باتری ها را افزایش دهد. این ماده به دلیل هدایت الکتریکی و ویژگی های ساختاری گزینه مناسبی برای توسعه محصولات در بخش انرژی است. گرافن به دلیل ضخامت بسیار کمی که دارد، می تواند برای ذخیره سازی انرژی استفاده شده و از طرفی استحکام ساختاری محصول را نیز بهبود می دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 14 فروردین 1400 بروزرسانی: 14 فروردین 1400 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 1567

به "باتری های نانویی که 15 سال دوام دارند خبرنگاران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باتری های نانویی که 15 سال دوام دارند خبرنگاران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید