طرز تهیه لقمه های ژامبون و چدار
به گزارش مجله عکس، این ساندویچ ها برای صبحانه، عصرانه یا میان وعده مناسب هستند. بسیار سریع هم حاضر می شوند. به جای پنیر چدار از موزارلا نیز می توانید استفاده کنید.
- تعداد: 16 نفر
- زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 8 ورق ژامبون
- 1/3 پیمانه شیره افرا
- دو قاشق چایخوری آب لیموترش
- 32 ورق نان تست
- 1/3 پیمانه پودر خردل
- 16 تکه پنیر چدار (سه سانتی متری)
طرز تهیه
- فر را با دمای 200 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون ها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
- در یک کاسه کوچک، شیره افرا و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را داخل تابه بریزید. اجازه دهید بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. سه دقیقه بعد آنها را از روی حرارت بردارید.
- کره آب شده را روی یک طرف نان ها بمالید. سپس آنها را برگردانید و خردل بمالید. روی آن، یک لایه پنیر و روی آنها یک لایه ژامبون بگذارید. در مرحله آخر، لایه دیگر نان روی مواد قرار دهید.
- تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و ساندویچ ها را داخل آن بپزید تا برشته و طلایی شوند. برای هر طرف 3 تا 4 دقیقه کافی است. این کار را با همه ساندویچ ها تکرار کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 208
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 39 میلی گرم
- کربوهیدرات: 15 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 21 گرم
- پروتئین: 10 گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 534 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: animal-photo.ir
شناسه مطلب: 2150
به "طرز تهیه لقمه های ژامبون و چدار" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لقمه های ژامبون و چدار"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید