طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر با 13 نکته نرم، پف و لذیذ میشه!

به گزارش مجله عکس، پیراشکی توت فرنگی و پنیر یکی از خاص ترین انواع دونات است که هم بچه ها و هم بزرگسالان، از طعم لذیذ آن استقبال می نمایند. در این پیراشکی از توت فرنگی و پنیر به عنوان لایه میانی یا لایه رویی پیراشکی استفاده می گردد. در این مقاله از در ما طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر و نکات تهیه و خوشمزه شدن دونات توت فرنگی پنیری را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر با 13 نکته نرم، پف و لذیذ میشه!

طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر در یک نگاه

برای درست کردن پیراشکی توت فرنگی با پنیر، ابتدا خمیر پیراشکی را درست کنید یا از خمیر پیراشکی آماده بهره ببرید. سپس توت فرنگی خرد شده، شکر و نشاسته را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ گردد. برای تهیه مایه پنیری، پنیر خامه ای، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم بزنید تا یکدست گردد.

خمیر پیراشکی را قالب بزنید و بین خمیر را مایه توت فرنگی و مایه کرم پنیری بریزید. یک خمیر دیگر روی مواد میانی بگذارید و لبه های خمیر را به هم بچسبانید. سپس پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.

شما می توانید اندازه مواد اولیه، جزییات و مراحل طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
آرد سفید2 لیوان فرانسوی دسته دار (250 گرم)
آب سردنصف لیوان فرانسوی دسته دار
کره100 گرم
شکر2 قاشق غذاخوری
نمک1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه فیلینگ پیراشکی توت فرنگی و پنیر

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
توت فرنگی تازه یا منجمد1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر خامه ای150 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
شکر5 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه و تزیین پیراشکی توت فرنگی و پنیر

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
روغن سرخ کردنیبه اندازه کافی
پودر قند یا شکر دانه درشتبه اندازه کافی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان استراحت خمیر پیراشکی توت فرنگی و پنیر: 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت پیراشکی توت فرنگی: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر

دونات توت فرنگی و پنیر یکی از لذیذ ترین دونات های پر شده است که به روش زیر می توانید این پیراشکی را درست کنید.

مرحله اول: مواد خمیر پیراشکی توت فرنگی و پنیر را آماده کنید

در ابتدا برای درست کردن پیراشکی با توت فرنگی و خمیر پیراشکی خانگی، آرد را دو بار الک کنید. کره را از نیم ساعت قبل در دمای محیط بگذارید تا نرم گردد. سپس آرد را در یک کاسه بریزید و کره نرم شده، شکر، نمک را به آن اضافه کنید. با چنگال یا دست مواد را با هم مخلوط کنید تا بافتی شبیه خرده نان پیدا کند.

در صورت تمایل می توانید انواع آرد، انواع کره حیوانی و گیاهی، شکر و نمک را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: خمیر پیراشکی را درست کنید

در ادامه، آب سرد را به تدریج به خمیر اضافه کنید و همزمان ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید. در صورت لزوم، می توانید کمی آب اضافه کنید. چسبندگی خمیر باید در حدی باشد که به دست نچسبد. سپس خمیر را به شکل یک چانه درآورید و در یک کاسه بگذارید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

مرحله سوم: مواد مایه توت فرنگی را آماده کنید

در فاصله ای که خمیر پیراشکی در حال استراحت کردن است، توت فرنگی ها را به خوبی بشویید تا خاک و سنگ ریزه های آن گرفته گردد. سپس توت فرنگی ها را به صورت ریز خرد کنید و در یک قابلمه بریزید. 2 قاشق غذاخوری شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

برای خرید انواع نشاسته از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی می توانید اقدام کنید.

مرحله چهارم: توت فرنگی، نشاسته و شکر را بپزید

در این مرحله از تهیه پیراشکی توت فرنگی پنیری، قابلمه حاوی توت فرنگی ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا توت فرنگی ها به آرامی بپزند و شکر کاملا ذوب گردد. اجازه دهید مایه توت فرنگی به آرامی غلیظ گردد. در این مدت، مراقب باشید که توت فرنگی ها، ته نگیرند. حدود 10 تا 15 دقیقه آنها را بپزید. وقتی غلظت توت فرنگی به اندازه مربای توت فرنگی شد، شعله زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید سرد گردد.

مرحله پنجم: مایه پنیری پیراشکی را آماده کنید

برای تهیه مایه پنیری پیراشکی توت فرنگی، پنیر خامه ای را در یک کاسه بریزید. زرده و سفیده یک تخم مرغ را جدا کنید. زرده را به پنیر خامه ای اضافه کنید و 3 قاشق غذاخوری شکر و وانیل را اضافه کنید.

با همزن برقی یا دستی، همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یک مایه خامه ای داشته باشید، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید مواد نریزند و جای پره های همزن روی پنیر بماند. کاسه را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خشک نگردد.

انواع پنیر خامه ای و وانیل را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله ششم: خمیر پیراشکی را قالب بزنید

بعد از اینکه خمیر آماده شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید. روی یک سطح را آردپاشی کنید. چانه خمیر را روی سطح بگذارید و با وردنه آن را باز کنید تا ضخامت خمیر پیراشکی به زیر یک سانتی متر (8 میلی متر) برسد. خمیر را به صورت دایره ای قالب بزنید. می توانید از دهانه لیوان یا کاسه یاری بگیرید و با کاتر خمیر را برش بزنید. همه دایره ها را به همین صورت آماده کنید و کنار بگذارید.

مرحله هفتم: مایه فیلینگ پیراشکی را در خمیر بگذارید

در ادامه، با قاشق چای خوری، مایه پنیری و مایه توت فرنگی را در مرکز خمیر پیراشکی بریزید. سپس یک خمیر دایره ای دیگر را روی مایه میانی بگذارید. اطراف هر دو خمیر را با دست یا چنگال به هم بچسبانید تا مایه میانی بیرون نریزد. همه پیراشکی ها را به همین شکل پر کنید.

مرحله هشتم: پیراشکی های توت فرنگی پنیری را سرخ کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی با پنیر خامه ای، در یک تابه عمیق، اندازهی روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ گردد. سپس پیراشکی ها را در تابه بگذارید. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید تا پیراشکی پف کند. یک سمت پیراشکی که سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم طلایی گردد.

روغن سرخ کردنی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

مرحله نهم: پیراشکی توت فرنگی با پنیر را تزیین و سرو کنید

کف یک بشقاب را دستمال حوله ای بگذارید و هر کدام از پیراشکی ها که سرخ شدند، روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته گردد. وقتی پیراشکی ها کمی از دما افتادند، روی آنها را با پودر قند () یا شکر دانه درشت بریزید تا در شکر بغلتانید. پیراشکی توت فرنگی را با چای، قهوه یا نوشیدنی دلخواه خود، میل کنید.

قند را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر

  • به جای درست کردن خمیر پیراشکی خانگی، می توانید از خمیر پیراشکی آماده فروشگاهی بهره ببرید.
  • برای تهیه خمیر پیراشکی، ممکن است به اندازه آرد کمتر یا بیشتری احتیاج داشته باشید. اگر خمیر شل شد، به صورت کنترل شده کمی آرد بیفزایید و اگر خمیر، سفت و خشک بود، کمی آب سرد به آن اضافه کنید.
  • به جای درست کردن مایه میانی توت فرنگی، می توانید از مربای توت فرنگی (طرز تهیه مربای توت فرنگی) یا مارمالاد توت فرنگی بهره ببرید.
  • در زمان سرخ کردن پیراشکی ها، شعله گاز باید روی حالت ملایم تنظیم شده باشد، در غیر این صورت خمیر دونات خام می ماند و فقط روی آن سرخ می گردد.
  • برای تزیین پیراشکی توت فرنگی و پنیر می توانید کمی شکلات به روش بن ماری آب کنید و روی آن ها بریزید. داخل آن را هم به جای کرم پنیری می توانید با شکلات ذوب نموده یا شکلات صبحانه نوتلا و … پر کنید.
  • در تهیه پیراشکی توت فرنگی پنیری، می توانید به عنوان مایه میانی از توت فرنگی تازه و خرد شده بهره ببرید ولی مایه یا کرم پنیری را در زمان سرو، روی پیراشکی بریزید.

فوت و فن های خوشمزه شدن پیراشکی توت فرنگی و پنیر

چرا پیراشکی پف نمیکنه؟

1- اندازه آرد در خمیر پیراشکی زیاد بوده است.

2- روغنی که پیراشکی را در آن سرخ نموده اید، بیش از حد داغ یا سرد بوده است.

3- زمان استراحت خمیر پیراشکی کافی نبوده است.

4- اگر در مواد خمیر پیراشکی از خمیر مایه یا بیکینگ پودر بهره ببرید، پیراشکی بیشتر پف می نماید.

چرا پیراشکی خشک می گردد؟

1- اندازه آرد در خمیر پیراشکی زیاد بوده و خمیر سفت و خشک شده است.

2- زمان پخت پیراشکی زیاد بوده است.

3- دمای روغنی که پیراشکی را در آن سرخ نموده اید، خیلی زیاد بوده است.

4- خمیر پیراشکی به اندازه کافی استراحت ننموده است.

5- اگر اندازه شیر، آب یا مایعات در خمیر پیراشکی کم باشد، دونات خشک و سفت می گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 13 خرداد 1404 بروزرسانی: 13 خرداد 1404 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 2465

به "طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر با 13 نکته نرم، پف و لذیذ میشه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی توت فرنگی و پنیر با 13 نکته نرم، پف و لذیذ میشه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید