2 طرز تهیه چیزکیک نارنگی در فر و یخچالی به روش قنادی های معروف
به گزارش مجله عکس، چیز کیک نارنگی از جمله یا کیک پنیر میوه ای در قنادی های معروف است. در این مقاله از در قصد داریم طرز تهیه چیزکیک نارنگی یخچالی با پایه بیسکویت و چیزکیک نارنگی در فر با پایه بیسکویت یا کیک به همراه فوت و فن های این کیک پنیر میوه ای را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای لایه زیرین (کراست) چیز کیک نارنگی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
بیسکویت (پتی بور، شورت برد یا شکلاتی بدون کرم) | 200 گرم |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه میانی یا فیلینگ چیز کیک نارنگی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه | 1 بسته 400 گرمی |
خامه (فرم گرفته) | 200 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
نشاسته ذرت | 2 قاشق سوپ خوری |
شکر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای لایه رویی چیز کیک نارنگی
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
آب نارنگی | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
نشاسته ذرت یا پودر ژلاتین | 1 و نیم قاشق سوپ خوری |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت چیزکیک نارنگی در فر: 30 تا 35 دقیقه
مراحل طرز تهیه چیزکیک نارنگی با پایه بیسکویت در فر (روش اول)
نارنگی () با عطر و بوی بی نظیر و طعم هیجان انگیزش، یکی از برترین گزینه های درست کردن چیزکیک میوه ای است. چیزکیک نارنگی انواع مختلفی دارد و می توان آن ها را با پایه کیک اسفنجی یا کراست بیسکوییت درست کرد. در ادامه مراحل طرز تهیه چیزکیک نارنگی با پایه بیسکویت در فر را دنبال کنید.
مرحله اول: لایه زیرین یا کراست چیز کیک نارنگی را آماده کنید
در مرحله اول از طرز تهیه چیز کیک نارنگی با پایه بیسکوییت، بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و پودر کنید. می توانید از پاکت زیپ دار هم بهره ببرید و با ته لیوان یا گوشتکوب دستی، روی آن ها بکوبید تا کاملا نرم شوند.
کره را به در یک ظرف پیرکس روی بخاری آب کتری یا سماور ذوب کنید و اجازه دهید کمی از دما بیفتد. بعلاوه می توانید از قبل کره را به مدت 30 دقیقه خارج یخچال بگذارید تا نرم گردد بعد آن را بن ماری کنید.
در صورت تمایل می توانید انواع بیسکویت و انواع کره حیوانی و گیاهی را از فروشگاه های به روش های خرید و اینترنتی تهیه کنید.
مرحله دوم: لایه زیرین را در قالب بریزید
در یک کاسه، پودر بیسکویت را با کره بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا کاملا کره به خورد بیسکویت برود. کف یک قالب کمربندی (قالب با قطر 20 سانتی متر) یا کاپ های مافین را کمی چرب کنید و از مخلوط کراست بیسکویت و کره بریزید و با پشت قاشق محکم فشار دهید تا کاملا لایه زیرین سفت و روی آن صاف گردد.
این پودر باید منسجم باشد تا بعد از تمام شدن مراحل طرز تهیه چیز کیک یخچالی از هم نپاشد. سپس قالب را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: لایه میانی یا فیلینگ کیک پنیر را درست کنید
در یک ظرف مناسب، شکر را بریزید و تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد را با همزن به مدت 5 دقیقه بزنید تا وقتی همه مواد یکدست شوند. هر چه تخم مرغ را بیشتر با همزن بزنید، بوی زهم تخم مرغ بیشتر گرفته می گردد. سپس پنیر، خامه فرم گرفته () و وانیل را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا یک مایه روان داشته باشید.
شما می توانید برای خرید تخم مرغ، انواع پنیر، خامه و وانیل از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: مواد چیز کیک نارنگی را در قالب بریزید
در این مرحله، آرد و نشاسته را 2 تا 3 بار الک کنید تا ناخالصی نداشته باشند. این کار به لطیف شدن بافت چیز کیک یاری می نماید. آرد و نشاسته را به مواد بالا اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند.
سپس قالب را از فر خارج کنید و مواد به دست آمده را روی لایه بیسکوییت بریزید. فر را از 15 دقیقه قبل، روشن و روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب را به مدت 30 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا چیز کیک نارنگی بپزد.
آرد گندم و انواع نشاسته را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله پنجم: لایه رویی چیز کیک را درست کنید
در فاصله پخت چیز کیک نارنگی در فر، یک ظرف مناسب را روی حرارت قرار دهید و آب نارنگی، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. اگر از ژلاتین استفاده می کنید، ژلاتین را به مدت 10 دقیقه با آب ولرم بخیسانید و بعد در ظرف بریزید. مواد را هم بزنید تا دانه های شکر حل شوند. اجازه دهید مواد غلیظ شوند و به صورت یک سس دربیایند. شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد سس از دما بیفتند.
شکر، پودر ژلاتین و انواع آبمیوه طبیعی را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
مرحله آخر: چیز کیک نارنگی را تزیین و سرو کنید
بعد از اینکه چیزکیک نارنگی آماده شد، آن را از فر بیرون بیاورید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا چیز کیک از داغی بیفتد. سسی را که درست نموده بودید وقتی کمی از دما افتاد، روی آن بریزید.
دوباره چیز کیک نارنگی را در یخچال بگذارید تا سس هم خودش را بگیرد. حداقل 4 تا 5 ساعت قالب را در یخچال بگذارید. بعد از اینکه همه مواد خودشان را گرفتند، قالب را باز و چیز کیک نارنگی را در ظرف مناسب سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه چیزکیک نارنگی با پایه بیسکویت و بدون فر (یخچالی) (روش دوم)
در دستور پخت چیزکیک نارنگی هم می توان از فر استفاده کرد و هم می توانید چیز کیک یخچالی نارنگی را درست کنید که در این صورت احتیاجی به پخت چیز کیک نیست. این کیک میوه بدون فر را به روش زیر و با موادی که در روش قبل، گفته شد، درست کنید.
مرحله اول: لایه زیرین چیز کیک را آماده کنید
مانند مرحله اول در طرز تهیه چیزکیک نارنگی در فر، در این روش یخچالی هم باید بیسکویت را پودر و با کره مخلوط کنید و در قالب بریزید. قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
به مقدار یک قاشق چای خوری پوست نارنجی رنگ نارنگی را خیلی ریز رنده کنید و با پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته قنادیمخلوط کنید و با همزن بزنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و شکر را با زرده تخم مرغ آنقدر با همزن بزنید تا کرمی رنگ و غلیظ گردد.
مرحله دوم: مواد رویی چیز کیک نارنگی را درست کنید
به مقدار 1 قاشق غذاخوری سر صاف پودر ژلاتین را با 3 قاشق غذاخوری آب حل کنید، روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و بن ماری کنید. وقتی ژلاتین ها کاملا حل شدند و محلولی شفاف به دست آمد، آن را در کناری بگذارید و اجازه دهید سرد گردد. بعد از سرد شدن، محلول ژلاتین را به مخلوط کرمی رنگ زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: مواد رویی را روی لایه زیری چیز کیک نارنگی بریزید
در یک ظرف دیگر سفیده تخم مرغ را کاملا به هم بزنید. حالا همه مواد را با هم مخلوط کنید و به هم بزنید. می توانید از شکلات های چیپسی هم در آن بهره ببرید. یا از فیله ها و تکه های نارنگی. قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مایه چیز کیک نارنگی را روی لایه بیسکوییت ها بریزید. روی مواد را با پشت قاشق صاف و یکدست کنید و دوباره چیز کیک را به یخچال برگردانید.
مرحله آخر: چیز کیک نارنگی را تزیین و سرو کنید
در مرحله آخر، سس روی چیزکیک را مانند روش قبل آماده کنید و بعد از اینکه چیز کیک خودش را گرفته، روی مایه میانی آن بریزید. بعد از اضافه کردن لایه رویی، دوباره چیزکیک را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. می توانید روی چیزکیک نارنگی را با برش ها و فیله های نارنگی هم تزیین کنید.
روش تهیه چیز کیک نارنگی با پایه کیک چگونه است؟
اینکه از کیک اسفنجی برای پایه چیز کیک نارنگی استفاده می کنید یا بیسکویت کاملا سلیقه ای است. برای تهیه چیز کیک نارنگی با پایه کیک، ابتدا باید مراحل طرز تهیه کیک ساده اسفنجی را دنبال کنید و کیک را درست کنید. یا اینکه از کیک های اسفنجی آماده به عنوان پایه چیز کیک نارنگی بهره ببرید. سپس کیک را به مقدار قالب دلخواهتان برش بزنید و در قالب بگذارید.
در ادامه مواد میانی چیز کیک را روی کیک بریزید و آن را در فر بپزید یا مانند روش دوم، به صورت یخچالی آن را درست کنید. در آخر هم چیز کیک را تزیین کنید. اگر بخواهید پایه کیک را خودتان درست کنید، باید بدانید که این کار کمی وقت گیر است ولی خوشمزگی و طعم خاص خودش را دارد.
برای خرید انواع می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه چیز کیک نارنگی در فر و یخچالی
- برای لایه زیرین چیز کیک نارنگی می توانید از 1 یا 2 قاشق پوست نارنگی رنده شده را اضافه کنید. یا اینکه به مقدار 50 گرم از انواع مغزها مثل فندق، گردو، بادام و … را بکوبید و با بیسکویت پودر کنید.
- در خصوص بیسکویتی که برای لایه زیرین به کار می برید باید بگوییم که انواع مختلف بیسکویت را می توانید بهره ببرید از ساقه طلایی، پتی بور و شکلاتی گرفته تا بیسکویت شورت برد که بافت بسیار نرمی دارد. انتخاب نوع بیسکویت به سلیقه شما بستگی دارد اما بیسکوییت باید ساده باشد نه کرم دار.
- اگر قصد دارید روی چیز کیک را با لایه نازکی از نارنگی تزیین کنید، اول اجازه دهید سس یا مارمالاد نارنگی (از مارمالاد نارنگی به جای سس هم می توانید بهره ببرید) کمی خودش را بگیرد و بعد فیله های نارنگی را روی سس بگذارید. 10 تا 15 دقیقه بعد از اضافه کردن سس صبر کنید.
- به جای آب نارنگی یا مارمالاد می توانید از مربای نارنگی یا کمپوت نارنگی هم بهره ببرید. اگر از کمپوت نارنگی می خواهید بهره ببرید، آب آن را جدا کنید و فقط تکه های نارنگی را در طرز تهیه چیز کیک نارنگی به کار ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن چیز کیک با نارنگی
بیسکویت برای چیز کیک چی خوبه؟
برای لایه زیرین چیز کیک با پایه بیسکویت می توانید از بیسکویت های مختلف مثل پتی بور، ساقه طلایی، اورئو، شورت برد و … بهره ببرید.
چرا چیز کیک نارنگی شل می گردد؟
برای جلوگیری از شل شدن چیز کیک نارنگی، مقدار مواد را رعایت کنید. بعلاوه به این نکته دقت کنید که برای اضافه کردن هر لایه از مواد چیز کیک نارنگی، به قالب، باید اجازه دهید لایه زیری خودش را بگیرد و بعد لایه بعدی را اضافه کنید.
منبع: افق کوروش