آشنایی با خوشمزه ترین جاذبه های روسیه
به گزارش مجله عکس، روس ها با ابتدایی ترین مواد غذایی معجزه می نمایند! ظرف های رنگین و سوپ های لذیذی که بخارشان گرما را به خانه های سرد روسی می آورد ویژگی منحصربه فردیست که تنها مختص غذاهای روسیه است. طعم این غذاهای لذیذ حتی ماهرترین سرآشپزان را هم غافلگیر می نماید. در این مطلب شما را با معروفترین خوشمزه های روسی آشنا می کنیم.
همراه دور زمین باشید و با تور روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
شاید غذا اولین چیزی نباشد که قبل از سفر به آن فکر کنید اما بدون تردید یکی از مهمترین مواردی است که در لیست دغدغه های شما قرار خواهد گرفت. البته اگر مقصد روسیه باشد این دغدغه به انگیزه ای برای سفر تبدیل خواهد شد. چرا که غذاهای روسیه با طعمی لذیذ و ظاهری اشتهاآور توانسته اند به یکی از جاذبه های و دلیلی برای سفر به این کشور رنگارنگ و زیبا تبدیل شوند. (بلیط تهران مسکو)
معروف ترین غذاهای روسیه
.
.
Pelmeni
پلمنی یکی از قدیمی ترین غذاهای روسیه است که با خوش شانسی روبه رو شده و توانسته خود را در دل جوانان روسی هم جای دهد. این غذا تکه هایی کوچک داشته و از نظر طعم می توان آن را به پاستا نزدیک دانست پس مطمئن باشید که شما هم چه بخواهید چه نخواهید با امتحان کردن یک تکه از آن تا بشقاب را خالی نکنید دست از خوردن نخواهید کشید.
برای تهیه پلمنی ابتدا خمیر را به شکل کوچک و نازک برش می دهند و سپس درون آن را با موادی مانند گوشت، پیاز، قارچ، دانه های جو، گندم و سبزیجات تاره و خوش عطر پر می نمایند و در نهایت آن را تزیین نموده و به عنوان غذای اصلی میل می نمایند. پلمنی از غذاهای رسمی روسی است و معمولا در شب کریسمس و سایر اعیاد مذهبی سرو می گردد.
Blini
بلینی از آن دسته غذاهای روسیه است که در سفر به این کشور به هیچ وجه نباید از دستش داد! این غذای لذیذ در دسته پنکیک ها قرار می گیرد و خمیری نازک و گرم است که با نعناع طعم دار شده و در بشقاب های کوچک همراه با خاویار، گوشت و کرم های ترش و شیرین به صورت گرم سرو می گردد. بعضی هم خمیر بلینی را همراه با عسل به عنوان یک وعده صبحانه میل می نمایند.
پنکیک بلینی به دلیل داشتن خاویار از غذاهای رسمی روسی است که در میهمانی ها به عنوان پیش غذا و میان وعده سرو شده و از غذهای اصلی این کشور محسوب می گردد.
Beef Stroganoff
استراگانوف ها در روسیه به قدری معروف هستند که یک غذا به نامشان ثبت شده است. بیف استراگانوف غذایی بسیار بسیار معروف که پا را از مرزهای روسیه فراتر گذاشته و به غذایی بین المللی تبدیل شده است. اما این غذای محبوب در در ترکیباتی را در خود دارد؟ ماده اصلی بیف استراگانوف را گوشت گاو رشته شده تشکیل می دهد. برای تهیه این غذا گوشت گاو را با موادی مانند سرکه سفید، خردل، کره، پیاز، خامه روسی و البته قارچ مخلوط نموده وبا توجه به ذائقه همراه با برنج و نودل میل می نمایند. البته بسیاری هم طعم خالی آن را ترجیح می دهند.
بیف استراگانوف روسی را می توان در بیشتر کافه و رستوران های روسیه به عنوان غذای اصلی سفارش داد.
Mushroom Julienne
قارچ جولیان غذایی ست بسیار ساده اما لذیذ و البته پرطرفدار. این غذا همانطور که از اسمش پیداست از مقدار فراوان قارچ تهیه می گردد. برای پخت غذا قارچ را با خامه ترش روسی و گوشت مرغ یا ماهی ترکیب نموده، در فر می گذارند و در نهایت با مقدار قابل توجهی پنیر مخصوص طعم دار می نمایند.
خوراک قارچ جولیان به عنوان غذای اصلی همراه با نان نازک و خوش طعم روسی در وعده های نهار یا شام سرو می گردد. البته از آنجا که روس ها در تهیه غذا با قارچ مهارت ویژه ای دارند، این غذا را با دستور پخت های متفاوت در رستوران ها می توان پیدا کرد.
Borsch
سوپی مقوی که اگرچه بسیار ساده است اما با طعم لذیذی که دارد شهرت جهانی پیدا نموده و غیرممکن است که گردشگران پس از امتحان کردنش ناراضی از رستوران بیرون بروند.
بورش سوپ چغندر است که در میان محلی ها بسیار محبوب بوده و آن را به گردشگران هم پیشنهاد می نمایند. برای تهیه سوپ ران گوساله را با آب چغندر، خامه ترش و سبزیجات محلی ترکیب نموده و در خاتمه یک معجون مهیج آماده سرو می گردد.
بورش با اینکه به عنوان سوپ شناخته می گردد اما به دلیل داشتن مواد مقوی بیشتر آن را در وعده های اصلی سرو می نمایند. این غذا در میان گیاه خواران هم محبوبیت دارد چرا که می توان آن را بدون گوشت هم تهیه نموده و سرو کرد.
Tefteli
تفتلی از سنتی ترین غذاهای روسیه است که ظاهری شبیه به کوفته تبریزی داشته اما طعم آن کاملا متفاوت می باشد. این غذا را کمی قبل تر تنها با گوشت خوک (گوشت مورد علاقه روس ها) تهیه می کردند اما در شکل جدید آن را با گوشت گاو هم می پزند.
برای تهیه غذا گوشت را چرخ نموده با گوجه رنده شده و البته خامه مخصوص روسی کاملا هم زده و به صورت گلوله های کوچک درآورده و می پزند. بسیاری این غذا را بر حسب سلیقه با برنج، نان یا به صورت خالی سرو می نمایند.
این غذا را می توانید در منو بیشتر رستوران های روسیه ببینید و به عنوان غذای اصلی سفارش دهید.
Chicken Tabaka
چیکن تاباکا همان مرغ شکم پر است البته با مواد مخصوص سرآشپزان روسیه. برای پخت آن ابتدا داخل مرغ را خالی نموده سپس آن را خوب می پزند و پس از پخت سرخ نموده و آن را از وسط به صورت پروانه ای برش می دهند. در نهایت نیز با توجه به سلیقه آشپر موتدی مانند تخم مرغ، ادویه و انواع سبزیجات را دورن آن گذاشته و پس از تزیین برای سرو آماده می نمایند.
منبع: ستاره ونک