پفکی های دانه کاج و بلوچیز
به گزارش مجله عکس، برای بودادن دانه های کاج، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از گرم شدن دانه ها را سه دقیقه بدون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا چربیشان گرفته گردد.
- تعداد: 100 عدد
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان سرد شدن: 10 دقیقه
- زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه آب
- نصف پیمانه کره
- یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
- نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک پیمانه آرد کامل
- 4 عدد تخم مرغ درشت
- دو پیمانه بلوچیز
- یک پیمانه پنیر گودا
- ¼ پیمانه دانه کاج بوداده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه میانه، آب، کره، آویشن، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. آرد را به طور یکجا اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مایه باید بجوشد و روی آن حباب ایجاد گردد. سپس از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد. تخم مرغ ها را به طور یکجا اضافه کنید و خوب هم بزنید. پنیر گودا، بلوچیز و دانه های بوداده کاج را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2- کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. خمیر به دست آمده را داخل قیف قنادی بریزید و با فاصله سه سانتی متر، خمیرها را داخل سینی بریزید.
3- آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این اسنک ها را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 124
- چربی: 10 گرم
- کلسترول: 53 میلی گرم
- کربوهیدرات: 4 گرم
- قند: 9 گرم
- پروتئین: 5 گرم
- سدیم: 255 میلی گرم
- پتاسیم: 38 میلی گرم
- کلسیم: 111 میلیگرم
- آهن: 1 میلی گرم