پفکی های دانه کاج و بلوچیز

به گزارش مجله عکس، برای بودادن دانه های کاج، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از گرم شدن دانه ها را سه دقیقه بدون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا چربیشان گرفته گردد.

پفکی های دانه کاج و بلوچیز
  • تعداد: 100 عدد
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه آب
  • نصف پیمانه کره
  • یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک پیمانه آرد کامل
  • 4 عدد تخم مرغ درشت
  • دو پیمانه بلوچیز
  • یک پیمانه پنیر گودا
  • ¼ پیمانه دانه کاج بوداده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه میانه، آب، کره، آویشن، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. آرد را به طور یکجا اضافه کنید و مرتب هم بزنید. مایه باید بجوشد و روی آن حباب ایجاد گردد. سپس از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد. تخم مرغ ها را به طور یکجا اضافه کنید و خوب هم بزنید. پنیر گودا، بلوچیز و دانه های بوداده کاج را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2- کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی بگذارید. خمیر به دست آمده را داخل قیف قنادی بریزید و با فاصله سه سانتی متر، خمیرها را داخل سینی بریزید.

3- آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این اسنک ها را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 124
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 53 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • قند: 9 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • سدیم: 255 میلی گرم
  • پتاسیم: 38 میلی گرم
  • کلسیم: 111 میلیگرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 2149

به "پفکی های دانه کاج و بلوچیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پفکی های دانه کاج و بلوچیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید