طرز تهیه باسلوق انار خوشمزه

به گزارش مجله عکس، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه باسلوق انار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه باسلوق انار خوشمزه

به گزارش، در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب های زمستانی تهیه کنید.

رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم

روغن مایع: 1 قاشق چای خوری

پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری

پودر نارگیل: 2 پیمانه

دانه انار: 1/4 پیمانه

شکر: 1/2 پیمانه

گلاب: 1/2 پیمانه

نشاسته گل: 50 گرم

آب انار: 1 پیمانه

1. آب انار را با نشاسته در کاسه ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه نموده، مخلوط کنید.

2. شکر را هم اضافه نموده و با دیگر مواد مخلوط کنید. ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم کم به صورت یکنواخت غلیظ گردد و گلوله نگردد. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.

3. پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل گردد. بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک گردد.

4. ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه نموده و مخلوط کنید. سینی ای را آماده نموده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید. روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.

5. کف دست را چرب نموده، مایه باسلق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله ای درآورید، وقتی باسلق لوله ای شد روی آن دانه های انار ریخته و فویل را به دور باسلق جمع کنید.

6. باسلق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت گردد. بعد از این مدت آن را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.

7. بعد از آماده شدن باسلق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش های عرضی بزنید.

منبع : سر آشپز پاییون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 651

به "طرز تهیه باسلوق انار خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه باسلوق انار خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید