طرز تهیه ترحلوا شیرازی در خانه

به گزارش مجله عکس، طرز تهیه ترحلوای شیرازی می تواند برای تهیه یک دسر مجذوب کننده بعد از غذا و حتی عصرانه گزینه مناسبی باشد. شیرینی ترحلوا بعد از غذا خیلی می چسبد به خصوص اگر غذای شما طبع سرد داشته باشد. تهیه این شیرینی کار سختی نیست، پس اگر خیلی اهل آشپزی یا پخت کیک و شیرینی نیستید، نگران نباشید. از آنجایی که ترحلوای شیرازی جز دسرهای یخچالی است، به عنوان یک دسر برای روزهای گرم تابستان مناسب است.

طرز تهیه ترحلوا شیرازی در خانه

تهیه ترحلوای شیرازی مواد اولیه زیاد یا عجیب و غریبی نمی خواهد. این مواد تقریبا در هر خانه ای پیدا می گردد و همانطور که گفته شد روش تهیه آن هم آسان است. با اضافه کردن کاکائو به این دسر تابستانی خوشمزه طعم آن برای دوستداران شکلات مجذوب کننده تر هم می گردد. نکته پایانی این که به خاطر انرژی بالای ترحلوا دارد، در ماه رمضان بیشتر پخت می گردد. در ادامه، با طرز تهیه ترحلوای شیرازی همراه ما باشید.

مواد لازم در طرز تهیه ترحلوا شیرازی

  • نشاسته گل گندم یک پیمانه
  • آب چهار پیمانه
  • آرد برنج نصف پیمانه
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین شش پیمانه
  • شکر سه پیمانه
  • گلاب یک پیمانه
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ترحلوا شیرازی

مرحله اول

برای آغاز طرز تهیه ترحلوای شیرازی خوشمزه، یک پیمانه از شیر کم چرب را با نشاسته داخل یک کاسه مخلوط کنید. آنقدر هم بزنید تا نشاسته داخل شیر حل گردد. به جامانده شیر یعنی سه پیمانه را با آب مخلوط نموده و داخل قابلمه بریزید. بعد از آن، نشاسته حل شده داخل شیر را به مواد داخل قابلمه اضافه نموده و مجدد مواد را هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد برنج را روی مواد داخل قابلمه الک کنید و با همزن دستی آغاز به مخلوط کردن مواد کنید. اگر آرد داخل شیر گلوله شد، مخلوط شیر و آرد را از صافی رد کنید تا شیر یکدست و نرم گردد.

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد را مدام با همزن دستی هم بزنید. وقتی مواد کمی داغ شد، شکر و گلاب را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا غلظت موادتان مثل فرنی به حدی غلیظ گردد که رد قاشق روی مواد بماند. سپس، مواد را از روی حرارت بردارید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. میزانی زعفران دم کنید و به یک قسمت از مواد زعفران بزنید تا زردرنگ گردد.

مرحله چهارم

یک قالب مستطیل یا سیلیکونی را به یاری قلمو چرب کنید تا ترحلوا به راحتی از قالب جدا شده و نچسبد. حلوای زرد رنگ را داخل بریزید. قالب را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا خنک گردد. سپس آن را به مدت چهار ساغت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله پنجم

بعد از گذشت چهار ساعت، حلوا را روی یک سینی برگردانید و آنطور که دوست دارید برش بزنید. می توانید روی آن قالب زده یا آن را به صورت لوزی برش بزنید. ترحلوا را با میزانی پودر پسته و گل محمدی تزئین و سرو کنید. نوش جان!

فوت و فن های طرز تهیه ترحلوا شیرازی

  • میزان اضافه کردن شکر بستگی به ذائقه شما دارد. اگر شیرین دوست دارید سه پیمانه و اگر میانه دوست دارید، از دو پیمانه شکر بهره ببرید.
  • اگر بیش از مقدار مواد را غلیظ کنید و دیر از روی حرارت بردارید، حلوای خشکی خواهید داشت.
  • روش دیگر تهیه ترحلوا، طرز تهیه ترحلوای زنجیلی تبریزی است. ترحلوا به خاطر شیرین بودن و انرژی بالایی که دارد به خصوص برای ماه رمضان در سر سفره افطار زیاد دیده می گردد. اگر در پی دسر راحت اما خوشمزه برای بعد غذا هستید، ترحلوا گزینه خوبی است.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: animal-photo.ir شناسه مطلب: 2166

به "طرز تهیه ترحلوا شیرازی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترحلوا شیرازی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید