طرز تهیه پاستا چدار
به گزارش مجله عکس، پنیر چدار یکی از پنیر هایی است که در تهیه انواع غذاها از جمله پاستا مورد استفاده قرار می گیرد.پنیر چدار، پنیر نیمه سخت طبیعی و رسیده است که نخستین بار در دهکده چدار واقع در سامرست انگلستان فراوری شده است. چدار، پنیر سفره های سلطنتی انگلستان است که در قرن 12 فراوری شده است. در گذشته این پنیر ها را در غارهایی نگهداری می کردند و پنیر چدار نام یکی از همین غارها است. دما و رطوبت ثابت این غارها، برترین محیط برای رسیدن این پنیرها است.
چدار، با طعم قوی ، تند، تیز و نمکی مخصوص به خود، محبوب ترین پنیر انگلستان و دومین پنیر محبوب در آمریکا است. پنیر چدار از شیر گاو فراوری می گردد و رنگ آن زرد کم رنگ و بافت آن نسبتا سخت است. پنیر چدار به علت طی کردن دوره رسیدن، سرشار از پروتئین و کلسیم است. از چدار در تهیه انواع ساندویچ های سرد و گرم، سالاد ها، سوپ ها، اسنک ، میان وعده ها و غذاهایی مانند سوفله، کراکت، کوردن بلو و … استفاده می گردد.
مواد لازم برای تهیه پاستا چدار
- پاستا فرمی 200 گرم
- نمک و فلفل دانه سیاه به اندازه لازم
- تخم مرغ دو عدد
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین 100 گرم
- پنیر چدار کاله خرید آنلاین 300 گرم
- قارچ 20 گرم
- گوجه فرنگی مینیاتوری 12 عدد
- آویشن نصف قاشق چایخوری
- سینه مرغ 200 گرم
- پودر سیر نصف قاشق چایخوری
- برگ ریحان به اندازه لازم
طرز تهیه پاستا چدار
مرحله اول
پاستا در قابلمه ای حاوی آب جوش و اندازهی نمک، روی حرارت زیاد بریزید تا 15 دقیقه بجوشد و نرم گردد سپس آبکش کنید. در این فاصله، فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ، شیر، پنیر چدار کاله، اندازهی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. پاستا را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط را در ظرف های نسوز تک نفره بریزید و 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.
مرحله سوم
قارچ، اندازهی نمک، فلفل و آویشن را در تابه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سینه مرغ را با اندازهی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس با قلم موی مخصوص آشپزی به روغن آغشته کنید. سینه مرغ را 10 تا 15 دقیقه در تابه گریل کنید سپس به صورت ورقه ای خرد کنید.
پاستا را از فر خارج نموده و از ظرف جدا کنید سپس به همراه سینه مرغ گریل شده و مخلوط قارچ در ظرف مورد نظر قرار دهید.
پاستا چدار را با برگ ریحان تزیین وسرو کنید.
منبع: کتاب کاله